Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Orgonitok a gyakorlatban


 

 

 Orgonit-OM az orgon energia (prána, csí, egyetemes energia) generátor

Speciális összetétele segítségével az Orgonit-OM a különböző hatások által lelassult, megdermedt egyetemes energia (orgon, prána stb.) számára visszaadja a lüktető, pulzáló tulajdonságát, ami által újra kifejezésre juthat e mindent átszövő energia jótékony hatása - fokozott életerő, öröm, bőség, jólét, kreativitás, önszerveződés, egyre jobban mélyülő tudatosság. Az Orgonit-OM a DOR forrás (életellenessé vált egyetemes energia) közelébe helyezve, visszaalakítja azt az energia pozitív, életet támogató formájává, s így kettős szerepet tölt be a védelem mellet egyszersmind az egyetemes energia pozitív forrásává válik. Az Orgonit-OM-ból készült tárgyakban, medálokban attól függően, milyen hatást szeretnénk elérni, elhelyezünk különböző szimbólumokat, ásványokat terápiás céllal az információ gyógyászat alapelveinek megfelelően.
 
 Az Orgonit-OM javasolt felhasználási területei:
 
Az elektroszmoggal szennyezett környezetben, számítógépen,monitoron, televízión, villamos elosztókon, beltéri tápegységeken, erősítőkön, wi-fi modemeken, háztartási gépeken:hűtőszekrényen,fagyasztókon,villamostűzhelyeken,mikrosütőkön,mosógépen,
mobil telefon alkalmazva  - megszünteti az elektro-mágneses tér által  kiváltott tüneteket -  fáradékonyság, szem vagy fül problémák, immunrendszer alulműködést.
Nagyszerűen alkalmazható munkahelyi stressz kezelésére,
személyes védelem, vagy meghatározott mentális (pl.depresszió), érzelmi problémák megoldására segédeszközként.
Földsugárzások hatásának átfordítására egy adott területen, ahol sokat tartózkodunk;növények, állatok gyógyítására fokozva életerejüket.Az információ gyógyászat kiegészítő eszköze, orgonit alapú chi-kung golyókkal az akupunktúrás pontok megdolgozása tenyéren-talpon, energia-pálcával szintúgy.Ételeink, italaink, ivóvizünk energetikai tisztítása, és életenergiával való feltöltése.
Környezetünk pozitív orgon energiával való töltése érdekében, átjátszóállomások, trafók, radar berendezések stb. 250m-es környékén belül, tavakba, folyókba, patakokba juttatva azok energetikai rendbetételére alkalmazzuk, ezt a mozgalmat Don Crofték csapata ajándékozásnak nevezte el. 

ametisztkup.jpg

Orgonit-OM térharmonizáló muffin, kúp, félgömb, gyémántforma:
általában a lakásban, irodákban, munkahelyeken (TV, számítógép, laptop, mikro sütő, neonvilágítás) környezetünkben található elektromos berendezések (transzformátor állomások, adó és átjátszó tornyok, stb.) geopatogén zónák, munkahelyek káros sugárzásainak ellensúlyozására használhatjuk, a készülékre helyezve a káros sugárzást átalakítja pozitív orgon rezgésekké. Kertben a beteg növények, fák mellé gyógyító hatású. Közérzetünk, hangulatunk javul, kiegyensúlyozottabbak leszünk, immunrendszerünk aktivizálódik. 
terharmonizalovedelem.jpg 
Orgonit-OM csakra korongok, félgömbök:
az adott csakra szimbólumaival és drágaköveivel ellátott orgonit korong. Hatása a blokkoldás és a pozitív életenergiával való feltöltése az adott csakrának, a megfelelő közvetítő anyagokon keresztül. Jól használható fájdalom csökkentésre, kezelésre, A gyakorlatban a fájó területre , vagy közelébe helyezzük, és 15-20 percet várunk nyugalomban. Stresszes állapotban mellkasra, vagy ágyban testközelben tartjuk, Jól segíti a nyugodt alvást, segít a vérnyomás csökkentésében, stabilizálásában. Rendszeres használatával derék ás hátfájásokat, premenstruációs tüneteket, fájdalmakat kezelhetünk hatékonyan. Fogfájás esetén is működik.          
 
dscn9205.jpg
Orgonit-OM harmonizáló tálca: csapvíz, ásványvíz, és minden ivóvíz, gyümölcslé,bor, élelmiszerek, tészták kelesztésekor azok harmonizálására javasolt, nem mindegy mit iszunk, és az Orgon energia segítségével vizünket, élelmiszerünket
letisztítjuk a környezetből felvett káros információktól (elektroszmog)és feltöltjük életenergiával, pozitív orgon energiával. A korongra helyezve az ívóvizet kb. 1,5-2 óra múlva érezhetjük a hatását. Kerüljük a műanyag flakon használatát a víz harmonizálása során...Helyette üveget, vagy kerámia edényt használjunk.   
 Orgonit –OM Növényvarázs: elsősorban beteg növények megerősítésére, gyógyítására javaslom, Csupán a növény cserepébe, szabadföldön az ágyásba, vagy palánta mellé kell tenni. Jól hasznosítható csíráztatás esetén is a csíráztató edény alá kell tenni. talizmanokmedalok.jpg
 Orgonit-OM medálok, talizmánok: a medál a testünkkel kapcsolatba lépve a kiegyensúlyozó hatása mellett irányított hatást is kifejt, a drágakövek célirányos rezgéseit felhasználva, felerősítve. Az orgon energia hatékonyabbá teszi a kövek hatását. Alapszinten kristályokat és, vagy szimbólumokat helyezünk a medálba, de igény esetén személyre szabottan határozhatjuk meg a szükséges ékkövet, a csakráknak, vagy az adott lelki problémának megfelelően. Javasolt nehéz élethelyzetekben, vagy stresszel teli munkahelyen dolgozók számára. Az energiákra érzékeny személyek számára védelmet jelent, csökkentve a környezet (emberek, elektromágneses terek stb.) negatív hatásait. 
 
orgonitelefonos.jpg
Orgonit-OM öntapadós lapkák.
Ragaszthatók maroktelefonra, WiFi-re, Net-Modemre, asztali telefonra, PC – monitorra, fedélzeti komputerrel rendelkező autók műszerfalára helyezve, az Orgonit-OM orgon rezgésekké alakítja a káros elektroszmogot, és a rádióhullámokon sugárzott káros hatásokat. Ezzel csökkenti, megszünteti a készülékek által kiváltott kellemetlen érzéseket, fáradtságérzetet, stb. Megelőzhetők a lassabban kialakuló szinte a folyamatában nem is érzékelt (ezért hisszük, hogy nincs) daganatok kialakulását. Az eszközöktől (mobil függőség) való függőség csökkentésében is segít. 
 
vegyicsikvadaszmmeret.jpg
Orgonit-OM "Chemtrailbuster"-vegyicsík írtó-
Szabadban használható, alapvetően a vegyicsíkok (chemtrail) ellen dolgozták ki, de a környezett is harmonizálja, mióta kitettem, szinte normális lett a környék időjárása, van csapadék(2011 decemberben elején tettem ki), s a felhők szinte szépek, nem sokáig rácsos az égbolt felettünk. Igaz ez egy kisméretű, de ez is működik jól. 34 cm magas és a az "antennák" pontosan az "Egyiptomi könyök" méretének a fele, hogy földünk rezgésével összhangban legyen. A hatékonyságot a benne lévő nagy mennyiségű , speciális alakzatban elhelyezett, hegyikristályoknak és az alumínium "antennának" köszönheti. Harc a kék égboltért! 
 
 
 
 
 
 

spgenerator04.jpg
Orgonit-OM SP generátor: lényegében egy orgonit térharmonizáló, de megerősítve egy nagy méretű hegyikristállyal a közepén, s ezen egy Möbius-tekercs, a tekercset egy 15 Hz frekvencia generátorral meghajtom, s az egészet egy homokfúvott aluházba teszem. Ezzel az eszközzel, bekapcsolva, erösebb hatást tudunk elérni, és védelmet ad az alacsonyfrekvencián érkező érzelem és tudat befolyásolással szemben. 3 db AA elem kell a működtetéséhez, vagy tápegység.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
gyogygolyo.jpg
Orgonit-OM csi-kung golyók orgonit alapanyagból Tesla-Spurling spirállal, turmalinnal:

 A két orgonit golyót görgetve  a markában, serkenti a kéz nyirok- és véredényrendszerét, ingerli akupunktúrás pontjait és reflexzónáit. Ez a tenyérmasszázs és az akupresszúrás kezelés legegyszerűbb módja. Nem kell külön időt szakítani rá, várakozás, tv-nézés, séta közben is gyakorolható. Kiváló pótcselekvés hízásra hajlamosaknak és dohányzóknak.
Napi kétszer félórás golyójáték csökkenti a fáradékonyságot, megnyugtat, kellemes közérzetet biztosít. Ezenkívül növeli az emlékezőtehetséget, minden szerv működését kedvezően befolyásolja, az egészséget helyreállítja, illetve fenntartja. Mellesleg erősíti a kéz és az alkar izmait, javítja az ízületek mozgékonyságát. Kifejezetten ajánlható mindazoknak (gépírónőknek, zenészeknek), akik munkájához fontos, hogy a kezük görcsössége fellazuljon.
Jó hatásfokkal lehet használni a következő megbetegedések esetén: magas vérnyomás, az idült gyomor- és bélhurut, az ízületi gyulladás, a neuraszténia, az angina pectoris.Bővebben lásd a cikket az Orgonit-OM orgonit alapú csi-kung golyók fejezetben.